Uw openstaande vacatures in één keer gevuld

Bent u opzoek naar goed en representatief personeel? Dan bent u bij Fiducia aan het juiste adres!

Fiducia is een uitzendbureau waarbij u terecht kunt voor elke ondersteuning op het gebied van horeca-, schoonmaak- en festivalpersoneel tegen de best denkbare tarieven. Van een goed opgeleide ober tot site-crew, Fiducia heeft het allemaal in huis. 

Of het nu gaat om een klein diner waarbij aandacht voor de gast voorop staat of juist om een evenement waarbij snel en efficiënt werken van belang is. 
1 maal in het jaar of juist voor een langere periode, wij helpen u graag!

Tot in de kleinste details zorgen wij voor de ondersteuning van uw bedrijf. Zo verzorgen wij de werving & selectie, de trainingen, roostering en alle uitbetalingen, waardoor u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

HORECA

Heeft u ondersteuning nodig in uw restaurant, in de catering of juist tijdens een feestavond? Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Klik dan hier!

SCHOONMAAK

Van een opleverschoonmaak tot dagelijkse schoonmaak: wij zorgen ervoor dat uw project er spik en span uitziet! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik dan hier!

FESTIVAL

Heeft u ondersteuning nodig op uw festival of evenement? Fiducia biedt ondersteuning aan vanaf de op- tot de afbouw en alles daar tussenin! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik dan hier!