Uw openstaande vacatures in één keer gevuld

Bent u opzoek naar goed en representatief festival personeel? Dan bent u bij Fiducia aan het juiste adres!

Fiducia is een bemiddelingsbureau waarbij u terecht kunt voor elke ondersteuning op het gebied van horeca, schoonmaak en festival personeel tegen de best denkbare tarieven. Van een gecertificeerde verkeersregelaar tot barmedewerker, Fiducia heeft het allemaal in huis. 

Of het nu gaat om een kleinschalig festival of een festival met duizenden bezoekers 1 maal in het jaar of juist voor een langere periode, wij helpen u graag!

Tot in de kleinste details zorgen wij voor de juiste ondersteuning tijdens uw festival. Zo verzorgen wij de werving & selectie, de trainingen, roostering en alle uitbetalingen, waardoor u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Food

Broodjes smeren, Turkse pizza's rollen, patat bakken of churros verkopen. Onze foodmedewerkers draaien hun hand nergens voor om! Zij zijn allround inzetbaar: zo helpen ze bij de (voor)bereiding en verkoop van de gerechten. Tevens kunnen zij helpen bij de op- en afbouw van de stand.

Drinks

De barmedewerkers van Fiducia komen voorbereid aan op een festival. Zo krijgen alle schenkers een verplichte tapcursus. Ook voor bar-backs kunt u bij ons terecht. Zij verzorgen de voorraad en ondersteunen het bar personeel tijdens piekmomenten.

Site-crew

Het op- en afbouwen van een festival is voor onze site-crew geen probleem! Meters hekken sjouwen, een foodcourt inrichten, bewegwijzering plaatsen etc.. Onze medewerkers achter de schermen zorgen voor een goede communicatie met de medewerkers op de vloer, waardoor uw festival vlekkeloos verloopt.

Event-cleaning

De event-cleaning medewerkers van Fiducia helpen u bij het schoonhouden van uw festival! Wij zorgen ervoor dat de vuilniszakken regelmatig verwisseld worden, de foodcourts schoon blijven en verwijderen afval van het festivalterrein.

Ticket- en kassamedewerkers

Onze ticketmedewerkers zorgen voor een warm welkom van de festivalbezoekers. Door snel en efficiënt te werk te gaan zorgen zij voor een snelle doorstroom bij de entree van het festival. De kassa medewerkers zorgen ervoor dat de muntverkoop soepel verloopt.

Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersstroom tijdens uw festival. Wij hebben verkeersregelaars in huis met en zonder certificering. Zo kan het verkeer geregeld worden, maar hebben wij ook medewerkers in huis voor het begeleiden van de auto's op parkeerplaatsen of parkeergarages. 

Wat opdrachtgevers over Fiducia zeggen

"Het werken met Fiducia Personeelsdiensten is zeer aangenaam. De communicatie is helder en de afspraken worden nagekomen. Personeel is goed gebriefd en zorgvuldig uitgekozen, zodat ze passen bij de werkzaamheden. We hopen nog lang van de fijne samenwerking gebruik te kunnen maken.

 

Sam van Anholt,

Personeelszaken Catering Creators