Uw openstaande vacatures in één keer gevuld

Bent u opzoek naar goed en representatief horeca personeel? Dan bent u bij Fiducia aan het juiste adres!

Fiducia is een bemiddelingsbureau waarbij u terecht kunt voor elke ondersteuning op het gebied van horeca, schoonmaak en festival personeel tegen de best denkbare tarieven. Van een goed opgeleide ober tot een topper in de spoelkeuken, Fiducia heeft het allemaal in huis. 

Of het nu gaat om een klein diner waarbij aandacht voor de gast voorop staat of juist om een evenement waarbij snel en efficiënt werken van belang is
1 maal in het jaar of juist voor een langere periode, wij helpen u graag!

Tot in de kleinste details zorgen wij voor de juiste ondersteuning van uw evenement of restaurant. Zo verzorgen wij de werving & selectie, de trainingen, roostering en alle uitbetalingen, waardoor u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

Bediening

Met een breed scala aan bedieningsmedewerkers kan Fiducia uw bedrijf ondersteunen met o.a. wijklopers, food- drankrunners en gastheren/-vrouwen. Onze medewerkers krijgen allemaal intern een training en passen zich gemakkelijk aan aan de werkwijze van uw bedrijf. 

Afwas

Onze toppers uit de spoelkeuken zijn niet bang om hun handen vies te maken. Zij werken snel en efficiënt en zorgen voor een goed georganiseerde en schone debrasseer ruimte. Tevens zijn de afwasmedewerkers van Fiducia bereid om daar waar nodig bij te springen.

Bar

 Overzicht, tempo en gastvriendelijk zijn de 3 kernwaarden van onze barmannen/-vrouwen.
Ook voor bar-backs kunt u bij ons terecht.
Zij verzorgen de voorraad, spoelen de glazen en ondersteunen het bar personeel tijdens piek momenten. 

Site-crew

Het op- en afbouwen van een partij is voor onze site-crew geen probleem! Ook verzorgen wij de garderobe en toiletten. Onze medewerkers achter de schermen zorgen voor een goede communicatie met de medewerkers op de vloer, waardoor uw evenement vlekkeloos verloopt.

Catering

Van een vers kopje koffie uitserveren in de ochtend naar snel alles ombouwen voor de lunch om daar vervolgens de lekkerste gerechten uit te serveren tot de afbouw in de avond. Onze catering medewerkers zijn allrounders. Zij laten elke gast met een glimlach naar huis gaan!

Keukenhulp

Onze keukenhulp kan gebruikt worden voor o.a. mise en place maken, snijwerk, het opmaken van borden en het bereiden van diverse hapjes. Van broodjes smeren op een groot evenement tot een kantje draaien in uw horeca onderneming. De keukenhulpen van Fiducia draaien hun handen er niet voor om! 

Wat opdrachtgevers over Fiducia zeggen

"Wij werken al een geruime tijd goed met de medewerkers van Fiducia samen. Het is net alsof het onze " eigen mensen " zijn en daarmee bedoel ik dat ze zich compleet aanpassen aan onze huisregels en voorschriften. Ze zijn zeer flexibel in werkzaamheden en ze willen ook graag werken. Er is altijd een goede communicatie mogelijk en ze denken ook mee met ons als het nodig is. Qua vakkennis zit het helemaal goed, het is super dat je  ze na een paar keer werken al los kan laten omdat ze alles hebben opgepikt over onze manier van werken." 
 
Gebbe de Vet,
Operationeel manager Lommerrijk

"Fiducia is een geweldig uitzendbureau gespecialiseerd in de horeca. De dames erachter weten waar ze over praten door jarenlange ervaring in de horeca. Toen ze bij ons de eerste dagen kennis kwamen maken, hebben ze ook zelf meegelopen. Het hele seizoen zijn wij bij Werelds aan het Strand enorm geholpen met onze Fiduciatoppers! Onderdeel van het team, oprecht, doorzettingsvermogen.. het zijn voor ons de helden die  van ons seizoen een topseizoen hebben gemaakt! Bedankt en tot volgend jaar!"

Sanne de Wit,
HR manager Werelds aan het Strand