Uw openstaande vacatures in één keer gevuld

Bent u opzoek naar goed en representatief schoonmaak personeel? Dan bent u bij Fiducia aan het juiste adres!

Fiducia is een bemiddelingsbureau waarbij u terecht kunt voor elke ondersteuning op het gebied van horeca, schoonmaak en festival personeel tegen de best denkbare tarieven. Van een goed opgeleide controleur tot een toiletmedewerker, Fiducia heeft het allemaal in huis. 

Of het nu gaat om een eenmalige opleverschoonmaak of juist een wekelijkse schoonmaak.
1 maal in het jaar of juist voor een langere periode, wij helpen u graag!

Tot in de kleinste details zorgen wij voor de juiste ondersteuning voor uw bedrijf. Zo verzorgen wij de werving & selectie, de trainingen, roostering en alle uitbetalingen, waardoor u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Opleverschoonmaak

Wilt u na uw bouwproject of renovatie uw pand of huis opleveren? Fiducia staat voor u klaar! Wij helpen u met de totale schoonmaak van uw object. Met oog voor detail en liefde voor het vak zorgen wij ervoor dat de koper van uw huis of pand zich gelijk thuis voelt! 

Bouwopruimers

Vuil van sloopwerkzaamheden wegbrengen en het ondersteunen van uw timmermannen. De bouwopruimers van Fiducia staan voor uw bouwproject klaar! Alle bouwopruimers hebben VCA certificaat.

Housekeeping medewerkers

Housekeeping medewerkers nodig voor uw hotel of vakantiepark? Fiducia biedt ondersteuning vanaf één dag tot dagelijks. Onze housekeeping medewerkers hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat uw gasten de ideale beleving hebben.

Kantoor-/winkel schoonmaak

Wilt u wekelijks of maandelijks een vaste schoonmaker om uw kantoor of winkelruimte helemaal glad te trekken? De medewerkers van Fiducia zorgen ervoor dat de ruimte weer stralend schoon is. Zo kom je op maandag weer in een fris kantoor!

Glazenwasser

De glazenwassers van Fiducia werken snel en efficiënt. Wij kunnen zowel de binnen- als buitenramen voor u zemen. Op de begane grond of 14 hoog? 
De glazenwassers van Fiducia draaien daar hun hand er niet voor om! 

Toiletbeheer

Wilt u hulp op uw festival of vakantiepark bij het schoon houden van de toiletten en de openbare douches? Fiducia kunt u ontzorgen door de gehele schoonmaak op zich te nemen en ervoor te zorgen dat de wc- en doucheruimtes 24 uur per dag, 7 dagen in de week schoon zijn voor de gasten!